POLESTAR/VOLVO VINNER SM BANRACING STCC

Ett stort Grattis till Polestar och Tommy Rustad.

G-REX med Roland Gingtorp var starkt inblandade i hela utvecklingen av Volvo C30 för STCC. Vi fick i uppdrag att utveckla testbilen 2007, Cristian Dahl tog kontakt med mej i januari 2007 och med lite övertalnings försök åtog jag mej uppdraget. Jag fick fria händer att ta fram chassiet, sedan
utförde jag ihop med Polestars killar monteringen av testbilen i Polestars lokaler i Göteborg. 80% av denna bil var jag ansvarig för, jag följde även med under testprogramet som utfördes på Karslskoga ” Bilden visar lite testjustering i tältet 2007″.
Sedan levererade chassien för 2008 + div detaljer, även

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

English English Deutsch Deutsch Svenska Svenska