G-REX en komplett leverantör av tävlingsbilar! Vi designar och tillverkar allt från kompletta rörramsschassi, uprights, bärarmar, hela drivlinor, motorer, elsystem och karosser. Proffs på MERCEDES och PORSCHE. Vi har 30 års erfarenhet inom motorsport med många mästerskapsvinster.

G-Rex är med i STCC 2009 !!!

30 juli 2009 kl. 10.59

TEAM G-REX SWEDEN kommer under 2009 att tÀvla i Semcon cup med den av oss byggda Mercedes C200 som tidigare tÀvlat i STCC. Bilen har fortfarande har stor potential som Ànnu inte Àr utnyttjad men vÄr satsning under 2009 gÄr i första hand ut pÄ att bygga upp teamet gÀllande personal o logistik inför vÄr stora satsning kommande Är.

VÄrt huvudmÄl Àr att utmana dom stora teamen om SM tecknet 2010 med vÄr helt egenutvecklade Mercedes CLC. Vi startade byggnationen 2008 och kommer parallellt med vÄrt tÀvlande 2009 bedriva utveckling av den nya bilen.

Pressvisning av den nya tÀvlingsbilen Àr planerad till finalen pÄ Mantorp

Som förare i Teamet har vi tecknat avtal med Tony Johansson i tvÄ Är. Vi har tidigare samarbetat med honom och hans professioalismn vÀl till nytta i test och utvecklingsarbete.

Det kÀnns extra kul eftersom Tony plockat hem flera mÀsterskap med vÄra bilar och att vi vet att han kan matcha de snabbaste förarna i STCC.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/webvol6/et/9o6kcooqv2403za/g-rexsweden.se/lib/Zend/Db/Table/Abstract.php on line 1307
© 2009 G-Rex • Part of Motor Media Network • RSS-feedKontakta oss